Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Asztrológia, Tarot, Számmisztika, Feng Shui, I Ching - Tanácsadás és képzések
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2024 október - A kreatív és teremtő Kutya hónapja 2024. Október 08. 08:08

  

A hónapértékelő előadás már megtalálható az Ingyenes letöltések között! 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Még bőszen az igazságosan és elégedetten uralkodó Kukorié a hónap, de már jó lenne egy kicsit készülődni az október 8-án hajnalban beugráló Kutyusra is. Sok minden vár rád, de lássuk a legerősebb hatást... 

Sok-sok kreatív és teremtő erőt kapsz a következő hetekben önmagadért és másokért.

Fontos! Minden Földi Angyalban ott rejlik a kreativitás, abban is, aki nem tud rajzolni!!! A kreatív gén a DNS része(!), csak elő kell bányászni, meg kell tanulni használni és az egyéni adottságok felé fordítani. Vagyis bármilyen formában életre tud kelni, nem csak a művészeteken keresztül.

Igaz, hogy ott a leglátványosabb, de amikor egy felvillanó ötlettel megérkezik a leglehetetlenebb megoldás egy túlagyalt problémádra, az is a Te kreatív énedből csap bele a fejedbe. Egy ötlet, érzet, megérzés, ami belőled születik és nem egy túlgondolt elképzelés, az mind-mind kreativitás.

A következő időszakban ezzel a hatalmas Kutya ajándékkal csodákat lehet alkotni, kétkezi munkát végezni, vagy világmegváltókat ötletelni.

Minden általános infó erről a termékeny és tevékeny hónapról ezen az előadáson. Katt.

Gyakorlott kreatív elmék hegyezzétek a ceruzát! Neked pedig, aki nem tudsz rajzolni, itt jön a megoldás:
A kreatív teremtés nem más, mint hogy leülsz vagy megállsz, bedugod a füledet, lekötöd a szemedet, minden lehetséges módon kizárod a külvilágot és csendben maradsz. Zene sem kell, hallgasd a csendet, nézd a sötétséget, pihentesd a testedet, lazíts minden szinten.
Az energiáid átrendeződnek és ebben az állapotban érkezik meg a saját teremtő kreatív kiteljesedésed. Egy más érzet, különös közérzet, spontán bizsergés majd kiteljesedett kiáradás. Figyelem! A beszéd roncsolja a kreativitást és a teremtést! Egyetlen kivétel azért van, amikor valakivel együtt ötletelsz, de azt is agyalás nélkül, csak mondod, ami eszedbe jut…

 

Hónap előrejelzés és elemzés Neked! Katt ide érte!

Szóval vakon, siketen és némán felteszel magadnak egy egyszerű kérdést. Az egyszerűség itt azt jelenti, hogy alany-állítmány-tárgy. A többi újfent agyalás lenne, amire semmi szükség. A legjobb kérdések: Mit kell tudnom? Mit kell tennem? Hogyan tovább? Nem több, ennyi elég.

Aztán csak figyeld, ahogy lélegzel és legyél türelmes magaddal, vagyis a kreatív géneddel. Ha eddig el volt nyomva, először fel kell ébreszteni a csenddel, a sötétséggel, a nagy semmivel. Ezzel adsz magadnak teret, így tud megmutatkozni. A logika, a matek és minden racionális ember által kreált elv és hitrendszer elnyomja benned ezt a végtelen(!) energiát.

Ha pedig már gyakorlott belső figyelő vagy, akkor ez az időszak számodra maga lesz az égi mannaeső. Olyan megérzések, tervek és ötletek születnek, amire talán fel sem vagy készülve. Ezért a következő javaslatom, hogy legyen kéznél mindig papír, toll, diktafon, bármi jegyzetforma, és abban a pillanatban rögzítsd ami érkezik. Semmi más dolgod nem lesz a következő hetekben, mint teljességében megengedni, elfogadni és lehetőség szerint megtenni, amit a belső sugall. Ne kérdezd, hogy miért, főleg ne kételkedj mert az már megint agyalás…

Még egy fontos dolog! Ha nem vagy a Sorsod által kijelölt helyen, akkor nem fog minden tetszeni, ami érkezik. A hónapban ott a vita, az akaratoskodás, a majd én megmutatom büszkeség is.

 

Hónap előadás itt! 

A saját Kutya hónap elemzésed pedig itt!

Természetesen megteheted, hogy nem lépsz, nem teszel semmit, nem használod a megérzéseidet, bármilyen konkrétak, hangosak és érted őket… Ebből még nem lesz rossz Karma. De ha tudod, hogy ezt kellene, és megmagyarázod az ellenkezőjét magadnak - az már önbecsapás. Ez hazugság… Ennek már lesz következménye, és ott találod magad fejet falhoz vert állapotban, hogy basszus tudtam, de félredumáltam magam… Ne vitatkozz a megérzéseiddel, mert azt el tudja fogadni a Kutya, ha maradsz a fenekeden, de azt már nem, ha hűtlenkedésen, csaláson és hazugságon kap. Ez már rossz Karma, amit mindig nagyon kemény meló feloldani, ha egyáltalán fel lehet.

A Kutya hűséges, igaz és őszinte állat. A kínai asztrológiában pedig ez a Kutya így szól: Légy hű önmagadhoz, mert bármilyennek is tartod magad, az vagy! 

Ha ismerős a szitu, a hónapértékelő előadás és az egyéni hónapelemzés segíthet visszatalálni önmagadhoz! 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Sikeres kreatív ébredezést és áldott alkotást kívánok!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értékes VIP ajándékokat!

Jelenleg letölthető anyagok: 

A teremtő Kutya hónap elemzése és prezentációja
Feng Shui orvosláshoz piros és kék lapok szövegei (3db pdf)
Tarot 1. bemutató óra hangfelvétele és prezentációja
Kínai asztrológia 1. bemutató órahangfelvétele és prezentációja

Ha már kapsz tőlünk hírlevelet, ide kattints az ajándékért!

Feliratkozás és visszaigazolás után az "Ingyenes letöltéseknél" találod az ajándékokat.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS